Βιογραφικό σημείωμα

ΕγώΟνομάζομαι Τζώρτζης Θανάσης και γεννήθηκα στο Γκέρμπεσι (Προφήτη Ηλία) το 1951. Μετά το τέλος της βασικής μου εκπαίδευσης στο χωριό αυτό καθώς και στα πλησιέστερα χωριά Μουρίκι και Κομπηγάδι και της Γυμνασιακής μου στο Μοναστήρι των Ταξιαρχών Αιγίου και στη Χαλανδρίτσα, τελείωσα το Λύκειο στην Αθήνα στους Αμπελοκήπους. Έχω τελειώσει την ΑΣΟΕΕ  και επί πλέον έχω σπουδές στην Πληροφορική και τον Προγραμματισμό καθώς και επιμόρφωση σε πακέτα Στατιστικών Εφαρμογών.

Έχω γράψει τρία βιβλία.

Το ένα έχει τίτλο: «Γκέρμπεσι, διαδρομή στους αιώνες», έχει εκδοθεί το 2003 από τις εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ και το περιεχόμενό του αποτελούν συστατικής, ιστορικής και λαογραφικής μορφής στοιχεία για το Γκέρμπεσι, μέρος των οποίων παραθέτω στο blog που ήδη έχετε επισκεφθεί.

Το δεύτερο έχει τίτλο: «EXCEL Χρήσιμες εφαρμογές», έχει εκδοθεί το 2005 από τις εκδόσεις ΔΙΑΥΛΟΣ,  περιέχει περισσότερες πάνω από 12ο εφαρμογές του Εxcel και απευθύνεται σε χρήστες που κατέχουν τις βασικές γνώσεις του προγράμματος αυτού.

Το τρίτο έχει τίτλο: «Ιστορικό λεξικό της επαρχίας Καλαβρύτων», εκδόθηκε πρόσφατα (Νοέμβρης 2014), είναι εξάτομο, με πάνω από 800 σελίδες ο κάθε τόμος και περιέχει στοιχεία για τα χωριά και τους οικισμούς της επαρχίας Καλαβρύτων, επίσης τοπωνύμια, ιστορικά, λαογραφικά  κ.λ. στοιχεία για όλη την επαρχία Καλαβρύτων.

Μένω στην Παιανία Αττικής, είμαι έγγαμος και έχω ένα γιο.

Advertisements

2 Responses to Βιογραφικό σημείωμα

  1. Ο/Η Kostoulias giannis λέει:

    Είμαι ο Γιάννης Κωστουλιας που γεννήθηκα στο Μουρίκι το 1951…..έφυγε μισός και πλέον αιώνας απο τότε που έχω να σε δώ . Η πιο όμορφη έκπληξη…..καλό μήνα φίλε μου !!!!

  2. Παράθεμα: Οι Αρβανίτες Πολέμαρχοι Μπουζικαίοι από τ’ Ανάπλι της Ενετοκρατίας | Παρατηρητής Αργολίδας

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.