Καλώς ήλθατε!

gerbesi_welcome_featured (1)Σας καλωσορίζουμε στο blog που δημιουργήσαμε για το Γκέρμπεσι, το μικρό και μάλλον ξεχασμένο χωριό του Παναχαϊκού και σας γνωρίζουμε ότι σκοπός αυτού εδώ του blog είναι να προβάλλει αυτό το χωριό, την ιστορία του, τους ανθρώπους του, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής και για το σκοπό αυτό προσδοκούμε στην ουσιαστική συμβολή όποιου έχει τη θέληση και διαθέτει οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με το χωριό αυτό ή ακόμη και τα πλησιέστερα και όμορα χωριά.

Παλαιά συμβόλαια, έγγραφα, σημειώσεις κ.λ.  που περιέχουν σχετικές πληροφορίες θα ήσαν χρήσιμα, όπως και  το γενεαλογικό δέντρο κάθε οικογένειας το οποίο θα μπορούσε να καταχωρηθεί εδώ.

Επίσης πληροφορίες μέσα από διηγήσεις παλαιοτέρων, τραγούδια, γράμματα, αναφορές για συγγενικά ή γνωστά σας άτομα που πήραν μέρος και χάθηκαν, τραυματίστηκαν ή ξεχώρισαν σε κάποιον από τους πολέμους ή βιογραφικές αναφορές σε ανθρώπους των γραμμάτων, της τέχνης, των επιστημών, της πολιτικής κ.λ. και κάθε τι που δεν έχει αναγραφεί μέχρι τώρα εδώ θα αποτελούσε αξιόλογη προσφορά στη συμπλήρωση της εικόνας και της ιστορίας αυτού του χωριού.

Θέλω να προσθέσω ότι, κάθε τι που δημοσιεύεται εδώ, μπορεί να αναδημοσιευτεί με μόνη την υποχρέωση αναγραφής της πηγής. Αν κάποιος αναγνώστης δεν επιθυμεί να αναδημοσιευτεί άρθρο του ή πληροφορία του κ.λ. θα πρέπει να το ζητήσει και θα γίνει σχετική αναφορά.

Σας ευχαριστώ.

Με τιμή.

Α. Τζώρτζης (tzathan@hotmail.com   ή tzathan@gmail.com).

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s