ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

                                                   

                                                                   ANAKOIΝΩΣΗ.

 

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες,

Προς το τέλος Φεβρουαρίου 2015 έστειλα μέσω ΕΛΤΑ το εξάτομο Ιστορικό Λεξικό της επαρχίας Καλαβρύτων στην Παγκαλαβρυτινή Ένωση ΔΩΡΕΑΝ, στη Διεύθυνση που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Στο δέμα περιλαμβανόταν και η επιστολή η οποία επίσης ακολουθεί σε φωτογραφία.

Μετά 4 μήνες, σήμερα, με ειδοποίησαν από τα ΕΛΤΑ ότι το δέμα επεστράφη και πήγα και το παρέλαβα.

Από το αρμόδιο γραφείο των ΕΛΤΑ (Πλ. Αμερικής) με ενημέρωσαν ότι έστειλαν τρεις ειδοποιήσεις στον παραλήπτη (Παγκ. Ένωση) να παραλάβει το δέμα αλλά δεν πήγαν να το πάρουν και επειδή πέρασε πολύς χρόνος το επέστρεψαν.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αν υπάρχει στην επαρχία Καλαβρύτων σχολείο, ή σύλλογος που να εδρεύει εκεί και να έχει βιβλιοθήκη, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου και είμαι διατεθειμένος να του στείλω Δωρεάν αυτό το έργο (το επιστραφέν) με την πεποίθηση ότι θα τύχει της αποδοχής και εκτίμησης που αναλογεί στο έργο, θα διαιαισθανθεί δε και ο δημιουργός του την ικανοποίηση ότι με την πρέπουσα ευγένεια και αξιοπρέπεια εκτιμήθηκε η ενέργειά του αυτή.

20150625_130227

διεύθυνση

Θ.  Τζώρτζης.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

 1. Ο/Η varvdj λέει:

  AΠΑΝΤΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Προς τον κ Αθανάσιο Τζώρτζη
  Ερευνητή – συγγραφέα

  Αγαπητέ κ. Τζώρτζη,
  με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωσή σας που αναρτήσατε δημόσια στο προσωπικό σας ιστολόγιο gerbesi.wordpress.com όσο και σε κοινωνικά δίκτυα (face book), αφήνοντας αιχμές για την Παγκαλαβρυτινή Ένωση και για το γεγονός (όπως εσείς αναγράφεται) ότι δεν αποδεχθήκαμε τη δωρεά του βιβλίου σας “ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ της ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”.

  Η Π.Ε. όπως με προσωπική μου ενημέρωση σε σας αλλά και σε συζήτηση που έγινε στο ΔΣ της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, έχει αναγνωρίσει την εξαιρετική προσπάθειά σας και σας είχαμε προτείνει να εκδώσουμε το συγκεκριμένο έργο. Η ΠΕ Τιμά και στηρίζει έμπρακτα και αποδεδειγμένα κάθε προσπάθεια Καλαβρυτινών και δει όταν αυτή προάγει την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Ως εκ τούτου η ανακοίνωσή σας, μόνον άτυχη μπορεί να θεωρηθεί για την δράση αλλά και τα μέλη της Π.Ε. Κύριε Τζώρτζη αν επισκεφθείτε τα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης θα διαπιστώσετε το πλούσιο αρχείο και βιβλιοθήκη της, παρακαταθήκη της ιστορίας του τόπου μας.

  Σε ότι αφορά τα αναφερόμενα είναι προφανές ότι δεν επιδέχονται ούτε κάν της προσπάθειας διάψευσης από πλευράς μας. Όταν δωρίζει κάποιος (εν προκειμένω εσείς) ένα έργο αξίας 300 ευρώ (τόσο έχουμε πληροφορηθεί ότι έχετε κοστολογήσει την αγορά του) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ όπως και κάθε βιβλίου που αναφέρεται στην περιοχή των Καλαβρύτων.

  Συνεπώς η μόνη εξήγηση που υπάρχει είναι ότι ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ αν και όποτε στάλθηκαν. Σημειώνουμε ότι και σεις βεβαίως γνωρίζατε τα τηλέφωνά μας το ίδιο και το ταχυδρομικό γραφείο διότι αναγράφονταν στο φάκελο όπως λέτε. Θα μπορούσαν απλά να κάνουν μια τηλεφωνική κλήση, βεβαίως το ίδιο και σεις πριν αναρτήσετε επιθετικές δημοσιεύσεις.

  Πιστεύοντας ότι η ατυχής δημοσιοποίηση μιας συνήθους (κακής πρακτικής) των ταχυδρομείων, είναι αποτέλεσμα στιγμιαίας αντίδρασης σας και όχι οιασδήποτε άλλης «δεύτερης» σκέψης σας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι βεβαίως και η Παγκαλαβρυτινή Ένωση πιστεύει ότι το σημαντικό έργο σας έχει θέση και μάλιστα σημαντική στο ιστορικό μας αρχείο και προς τούτο σας ενημερώνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια συνάντηση και να μας το χορηγήσετε.

  Εξυπακούεται ότι θα κάνουμε διάβημα τόσο προς το συγκεκριμένο ταχυδρομικό γραφείο όσο και προς την Διοίκηση των ταχυδρομείων για την παράλειψή τους.

  Θεωρούμε από πλευράς σας τίμιο και πατριωτικό, να ανακαλέσετε την ανακοίνωσή σας και αποκαταστήσετε την αλήθεια, χωρίς υπαινιγμούς για την ιστορική Παγκαλαβρυτινή Ένωση.

  Με εκτίμηση
  Δημήτριος Βαρβιτσιώτης
  Πρόεδρος Παγκαλαβρυτινής Ένωσης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s