Το νέο μου «πόνημα» για το Γκέρμπεσι και τα άλλα χωριά του πρωην δήμου Λαπαθών.

Μετά από τρία χρόνια προσπάθειας, έρευνας και δυσκολιών κατόρθωσα να τυπώσω σε ελάχιστα αντίτυπα το έργο μου αυτό για το οποίο προς ενημέρωσή σας παρουσιάζω τις επόμενες φωτογραφίες.

Το έργο είναι δίτομο (Α΄ και Β΄ Μέρος) αποτελείται από 660 σελίδες το πρώτο μέρος και 650 σελίδες το δεύτερο μέρος. Έχει τυπωθεί με δικά μου χρήματα, σε ελάχιστα όπως προανέφερα αντίτυπα και δεν θα κυκλοφορήσει σε βιβλιοπωλεία. Ούτε θα δοθεί στις βιβλιοθήκες λόγω υψηλού κόστους και για τον πρόσθετο λόγο της αποφυγής από «πονηροεξυπνάκηδες» επίδοξους συγγραφείς ή ερευνητές του σφετερισμού του ιδρώτα μου, ως έγινε στο παρελθόν, από «επιφανείς» ή μη συμπατριώτες μου.

Για τα περιεχόμενα των τόμων, καθώς και για άλλα ενημερωτικά περί του έργου στοιχεία, παρακαλώ διαβάστε όσα αναφέρονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Τέλος θέλω να τονίσω ότι: Όσα ονόματα έχουν καταγραφεί στο πόνημα αυτό, αυτό έγινε για ιστορικούς και μόνο λόγους και για κανένα άλλο λόγο (δυσφήμισης, διαφήμισης, παραβίασης προσωπικών ή άλλων δεδομένων κ.λ.). Σκοπός μου ήταν και παραμένει η εύρεση, καταγραφή και διάσωση όσων στοιχείων κατέστη δυνατό να περιέλθουν σε γνώση μου.

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s