Βιογραφικό σημείωμα

 

Εγώ

Ονομάζομαι Τζώρτζης Θανάσης.  Γεννήθηκα στο Γκέρμπεσι (Προφήτη Ηλία) το 1951. Μετά το τέλος της βασικής μου εκπαίδευσης στο χωριό αυτό καθώς και στα πλησιέστερα χωριά Μουρίκι και Κομπηγάδι και της Γυμνασιακής μου στο Μοναστήρι των Ταξιαρχών Αιγίου και στη Χαλανδρίτσα, τελείωσα το Λύκειο στην Αθήνα στους Αμπελοκήπους. Είμαι πτυχιούχος την ΑΣΟΕΕ  και επί πλέον έχω σπουδές στην Πληροφορική και τον Προγραμματισμό καθώς και επιμόρφωση σε πακέτα Στατιστικών Εφαρμογών.

Έχω γράψει τρία βιβλία.

Το ένα έχει τίτλο: «Γκέρμπεσι, διαδρομή στους αιώνες», έχει εκδοθεί το 2003 από τις εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ και το περιεχόμενό του αποτελούν συστατικής, ιστορικής και λαογραφικής μορφής στοιχεία για το Γκέρμπεσι, μέρος των οποίων παραθέτω στο blog που ήδη έχετε επισκεφθεί. Η εκμετάλευσή του είχε εκχωρηθεί αφιλοκερδώς στον Σύλλογο του χωριού.

Το δεύτερο έχει τίτλο: «EXCEL Χρήσιμες εφαρμογές», έχει εκδοθεί το 2005 από τις εκδόσεις ΔΙΑΥΛΟΣ,  περιέχει περισσότερες πάνω από 120 εφαρμογές του Εxcel και απευθύνεται σε χρήστες που κατέχουν τις βασικές γνώσεις του προγράμματος αυτού.

Το τρίτο έχει τίτλο: «Ιστορικό λεξικό της επαρχίας Καλαβρύτων», είναι 7τομο και οι μεν 6 πρώτοι τόμοι εκδόθηκαν το 2014, ο δε έβδομος συμπληρωματικός τόμος το 2016. Είναι έργο προσπάθειας πάνω από 13-14 χρόνων, ο κάθε τόμος αποτελείται από περισσότερες  από 800 πυκνογραμμένες και χωρίς εικόνες, σελίδες και περιέχει λεξικογραφικά κατανεμημένα στοιχεία για τα χωριά και τους οικισμούς, ως και για ιστορικά και λοιπά πρόσωπα της επαρχίας Καλαβρύτων. Επίσης περιέχει τοπωνύμια, ιστορικά, λαογραφικά  κ. λ. στοιχεία για όλη την επαρχία Καλαβρύτων.  (Η έρευνα σχετικά με αυτό το αντικείμενο συνεχίζεται).

Μένω στην Παιανία Αττικής, είμαι έγγαμος και έχω ένα γιο.

2 Responses to Βιογραφικό σημείωμα

  1. Ο/Η Kostoulias giannis λέει:

    Είμαι ο Γιάννης Κωστουλιας που γεννήθηκα στο Μουρίκι το 1951…..έφυγε μισός και πλέον αιώνας απο τότε που έχω να σε δώ . Η πιο όμορφη έκπληξη…..καλό μήνα φίλε μου !!!!

  2. Παράθεμα: Οι Αρβανίτες Πολέμαρχοι Μπουζικαίοι από τ’ Ανάπλι της Ενετοκρατίας | Παρατηρητής Αργολίδας

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.